Ecowasbal

Hoe werkt de eco wasbal?

De recyclebare Ecowasbal, vervaardigd van de milieuvriendelijke kunststof polypropyleen, wordt tussen de was in de wasmachine gelegd. In combinatie met een beetje wasmiddel wast de bal even schoon als puur wasmiddel. De bal, gevuld met kleine keramische balletjes, zorgt er samen met het weinige wasmiddel voor dat het vuil losweekt van de vezels. Minstens zo effectief als gewoon wasmiddel, en anti-allergeen. De zachtheid, elasticiteit en kleur van het textiel blijven behouden. De Ecowasbal gaat maar liefst duizend wasbeurten mee, gemiddeld zo’n vier jaar en bespaart de gebruiker op jaarbasis een behoorlijk bedrag

stap-1.gif

Plaats ECOWASBAL in de wasmachine tussen de was. Voeg 15 ml wasmiddel (maatschepje) toe in het zeepbakje van uw wasmachine. Zo bespaart u 80% wasmiddel.

stap 2Stel de wasmachine in op het gewenste programma. Kies indien mogelijk voor het ecowas-programma: hiermee bespaart u extra op stroom en water, met gelijkblijvend wasresultaat. 

stap 3Breng bij moeilijke vlekken plaatselijk vlekverwijderaar aan, maar lees eerst het wasvoorschrift. 

stap 4ECOWASBAL is te gebruiken bij alle temperaturen t/m 60oC en alle textielsoorten behalve kwetsbare stoffen zoals wol en zijde. 

Eco wasbal bespaard ±240€ per jaar

kosten

grafiek.jpg

aantalwasbeurten

Inspirerend:

Op het moment zijn veel mensen bezig met het besparen van de uitgaven. Het is mooi om te zien hoe bedrijven inspelen op de behoefte van de consument. Het bedrijf dat de ECOwasbal heeft bedacht is met het idee gekomen om door middel van een soort bal de waskosten te beperken met 80%. Daarbij is het ook nog beter voor de wereld omdat er minder uitstoot zal zijn van afval in het milieu.

Aantrekkelijk:

Het is vooral interessant voor alle mensen die wassen. Het maakt niet uit of je wel of geen eigen wasmachine hebt want ook wanneer mensen wassen bij een wassjop kan de bal gebruikt worden en bespaard het enorm op de uitgaven per jaar.

Toekomst potentieel:

Wanneer het significant is bewezen dat het werkt zou de overheid de ballen voor elk gezin moeten invoeren. Wanneer iedereen in Nederland dit zou gebruiken zou het een enorme besparing opleveren op de uitstoot van afvalstoffen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: