Lenovo komt met 23-inch tablet

Lenovo komt met 23-inch tablet

AMSTERDAM – De Chinese computerfabrikant Lenovo komt dit jaar met een 23-inch tablet die op een bureau en met een toetsenbord gebruikt kan worden maar ook gemakkelijk verplaatsbaar is.

Dat maakt William Cai, topman bij Lenovo, bekend tegenover Techradar.

Volgens Cai geeft het bezitten van een computer of laptop én een tablet problemen omdat gebruikers constant moeten wisselen tussen twee apparaten.Een tablet die je zowel als computer op een bureau kan gebruiken als kan verplaatsen en bij je kan hebben op de bank is volgens hem de uitkomst.

 

Batterij en gewicht

 

Volgens Lenovo is de tablet gebaseerd op een alles-in-een desktop maar het scherm is los te gebruiken en de computer weegt ‘aanzienlijk’ minder dan een normaal exemplaar.

“We werken nu nog aan het verlengen van de batterijduur en het verder verminderen van het gewichtsverlies, maar denken dat er een markt is voor een 23-inch tablet”, aldus Cai. “De tablet is uiteraard niet zo mobiel als kleinere varianten, maar kan in huis gemakkelijk verplaatst worden. Ook is de tablet te combineren met een toetsenboord of te gebruiken als televisie.”

Eerder dit jaar maakte Lenovo al bekend met een 10-inch tablet te komen die in een laptop geklikt kan worden.

Toekomst potentieel: er is nog zoveel mogelijk betreft de tablet’s Lenovo komt met een Tablet op de markt van wel 23″. het is de bedoeling dat je hem als computerscherm kunt gebruiken en als touch screen voor op de bank. Ik denk dat in de toekomst steeds meer bedrijven met dergelijke producten op de markt komen. als je kijkt naar nu en 25 jaar geleden zijn de mogelijkheden zoveel meer geworden. binnenkort zullen er vast meer van zulke computers komen.

Inspirerend: voor veel bedrijven is de Ipad een inspirerend product, steeds meer andere bedrijven bedenken een dergelijk product voor hun eigen merk. het is mooi om te zien dat apple weer als eerste is met een product komt dat op een bepaalde manier de aandacht van de consument weet te lokken en deze hen overhaalt het product aan te schaffen. er waren al dergelijke producten maar niet in de vorm zoals Apple het heeft gemaakt.

Aantrekkelijk: ik ben niet het type dat een soort gelijk product aan zou schaffen, wel vind ik dat het belangrijk is voor de toekomst om producten die in de toekomst geproduceerd worden. het is een mooi vervolg van wat er al op de markt is.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: