duurzamerelatiegeschenken.nl

DuurzameRelatiegeschenken.nl

DuurzameRelatiegeschenken.nl is een activiteit van Eco Pro. Met veel plezier werken wij dagelijks aan de ontwikkeling, verkoop en distributie van energiebesparende en duurzame producten.

De Eco- Specialist

De verkoop van duurzame producten is onze “core business”. Het is onze missie om een duurzame levensstijl voor iedere Nederlander aantrekkelijk te maken. Om dit te bereiken laten wij met onze producten graag zien dat duurzamer leven, zonder daarbij in te leveren op comfort heel goed mogelijk is.

De collectie op deze website is samengesteld met de grootst mogelijke zorg en aandacht. De geselecteerde producten onderscheiden zich door kwaliteit en design en voldoen aan alle gestelde eisen van de Europese wet en regelgeving.

Onze collectie is geproduceerd volgens de kwaliteitsnormen van de ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004 certificering. Duurzaam ondernemen speelt namelijk een zeer belangrijke rol binnen het bedrijfsproces. Milieuvriendelijk en sociaal welzijn zijn niet slechts woorden, maar doelstellingen waaraan moet worden voldaan. Een bewust en goed gekozen product onderstreept deze doelstellingen en draagt uw boodschap op de juiste wijze uit.

Inspirerend is het dat er bedrijven zijn die hun winst maken door duurzame producten te verkopen aan consumenten in de vorm van een geschenk. Het is leuk om te zien dat bedrijven als duurzamerelatiegeschenken.nl duurzame producten aan de man proberen te brengen door middel van geschenken die mensen aan elkaar kunnen geven.

Er zit veel toekomst potentieel in als het gaat om geschenken, er wordt jaarlijks veel uitgegeven aan geschenken. Wanneer mensen deze geschenken gebruiken word er vaak veel energie etc verbruikt, door middel van deze geschenken is dit een aanzienlijk minder.

aantrekkelijk is het vooral voor het milieu omdat er beter wordt nagedacht over de gevolgen die bij het verbruik van producten met zich mee brengt en dat op deze manier duurzame producten worden gebruikt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: