Geboortebord

In drie stappen een origineel geboortebord:

  1. Kies een ontwerp en lettertype
  2. Vul de naam in
  3. Klik op bestellen

Wanneer je kindje geboren is, wil je dit natuurlijk van de daken schreeuwen! Als leuk alternatief kun je daarom bij JouwGeboortebord.nl een uniek uithangbord voor op het raam bestellen in de vorm van een v-bord.

Je hebt al zo’n origineel kraambord voor slechts 50 euro! Je bestelt het geboortebord door drie eenvoudige stappen te volgen. Bij de geboorteborden kunnen ook bijpassende geboortekaartjes besteld worden. Kijk voor de geboortekaartjes op www.gribbeltje.nl.

In de BordBouwer staan heel wat ontwerpen. Wil je van een ontwerp in de BordBouwer de huids- of haarkleur aan laten passen zodat het bij jullie kindje past? Vermeldt dit in het opmerkingenveld en je verzoek wordt in het ontwerp aangepast.

Zit jouw ontwerp onverhoopts toch niet tussen de ontwerpen in de BordBouwer? Geen probleem! Stuur een mailtje met je verzoek en we kijken samen wat er mogelijk is.

Het is leuk dat je op deze manier aan de buitenwereld kunt laten zien dat je of in verwachting bent of dat je een kindje hebt gehad. je kunt zelf een tekst toevoegen op de site waar je een bord kunt maken. het is wel vrij prijzig voor een bord maar het is dan ook best groot. je kunt het vergelijken met een bord dit bij huizen hangt wanneer er iets te koop staat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: