overhemd niet meer strijken

Er was eens….
Ooit was er een tijd waarin de vrouw nog niet helemaal geëmancipeerd was en zoals een      goede huisvrouw beaamt, iedere ochtend de overhemden van manlief stond te strijken.

Tegenwoordig doen mannen dit vaak zelf, maar toch blijft het irritant dat de wekker ‘s ochtends een half uur eerder gezet moet worden om in een kreukvrij hemd naar kantoor te kunnen.
Om de man ‘s ochtends te helpen ontspannen (door dat half uur langer in bed te kunnen blijven liggen) komt Oger met een prima concept. (Raar eigenlijk dat dit niet al 50 jaar geleden is bedacht) Het hemd dat niet gestreken hoeft te worden is eindelijk op de markt!
Scheelt toch weer een hoop stress.

Cool!?
Aantrekkelijk: Ja!! Voor beide geslachten is dit zeer aantrekkelijk. Ik kan me nog een hoop stressmomenten herinneren die nu voorkomen kunnen worden.

Inspirerend: Het concept is in zoverre inspirerend dat het inspeelt op het drukke bestaan van de man in de Westerse maatschappij. Ik blijf het raar vinden dat het niet al veel eerder op de markt is gebracht. Zeker met alle technologieën en ontwikkelingen van tegenwoordig.

Toekomstpotentieel:
Ik kan me voorstellen dat er in de toekomst helemaal niet meer gestreken hoeft te worden. =) Dat er steeds meer kleding op de markt verschijnt die kreukvrij is. Dat bespaart de Westerse man (en vrouw) toch wel een aantal uurtjes per maand.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: